*

Ons verhaal

We houden ervan om te creëren

Websites ontwerpen en ontwikkelen is onze passie, Gent WebArt is hét ideale medium om deze passie te delen met de wereld. Elke project is een nieuwe uitdaging met telkens een nieuwe manier om onze ervaring op de proef te stellen. Wij proberen elke website uniek te maken, daarbij is uw mening steeds onze grootste prioriteit!

Jong en dynamisch team

Wij zijn een jong team dat steeds werkt met de nieuwste technologieën. Ons team bestaat uit erg gepassioneerde IT’ers die er alles aan doen om het beste resultaat te kunnen afleveren.

Ons team

Brecht Valcke

Expert digitalisatie

Brecht is onze specialist in digitalisatie, SEO en advertising. Hij helpt je graag met de juiste beslissingen te nemen omtrent uw website maar ook de andere aspecten van uw digitaal actieplan. Het is Brecht zijn verantoordelijkheid om er voor te zorgen dat de projecten tot een goed einde gebracht worden en de wensen van de klant volledig vervuld zijn.

Thuur Vandeplassche

Webdeveloper

Thuur is onze webdevelopment specialist. Hij zorgt er voor dat de gebruiker de ideale ervaring ondervind bij het gebruiken van uw applicatie. Thuur heeft sterke vaardigheden in de verschillende front-end frameworks zoals angular, react en vue.js. Zijn vaardigheden stoppen echter niet bij front end development en we kunnen op hem rekenen als een full stack developer. Het is Thuur die er voor zorgt dat uw website perfect zal werken op alle apparaten.