Ons verhaal

We houden ervan om te creƫren

Websites en apps ontwerpen is onze passie. Gent WebArt is het ideaal medium om deze passie te delen met de wereld. Elke nieuwe website is een nieuwe uitdaging en een manier om ons op de proef te stellen. We proberen elke site uniek te maken en uw mening is onze eerste prioriteit!

Jong en dynamisch team

We zijn een erg jong team waardoor we steeds werken met de nieuwste technologieƫn. Ons team bestaat uit erg gepassioneerde mensen die er alles aan doen om het beste resultaat te bekomen.

Ons team

Vincent Coutuer

Web developer

Vincent is onze front-end specialist. Hij zorgt er voor dat de gebruiker de ideale ervaring ondervind bij het gebruiken van uw applicatie. Vincent heeft sterke vaardigheden in de verschillende front-end frameworks zoals angular, react en vue.js. Zijn vaardigheden stoppen echter niet bij front end development en we kunnen op hem rekenen als een full stack developer.

Brecht Valcke

Web developer

Brecht is onze specialist in back end development, SEO en advertising. Hij zorgt er voor dat uw site snel, veilig en robuust zal zijn. Bovendien heeft hij kennis over hoe uw site zo goed mogelijk gevonden kan worden. Brecht heeft sterke vaardigheden in Javascript, NodeJS en docker. Alhoewel zijn focus ligt op back-end beschikt hij bovendien over een heel sterke front-end kennis waardoor hij zich een full stack developer mag noemen.